Hanwag Banks Low Bunion LL Lady

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 220,00
  • Hanwag_Banks_Low_Bunion_LL_Lady
  • De Hanwag Banks Low Bunion is een model wat zeer geschikt is voor een voet met uitgesproken Hallux Valgus. Geproduceerd met chroomvrij leer en ge-recycled rubber.

    Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat schoenen passen erg van belang is. Dit is de reden dat we de wandelschoenen niet online verkopen. Dit om de schoen voor het juiste doel te kopen, maar vooral ook om de meest comfortabele schoen te kopen. U bent welkom in de winkel om te komen passen

De Hanwag Banks Low Bunion LL Lady is een dames wandelschoen van chroomvrij leer die een leest...meer
Productinformatie "Hanwag Banks Low Bunion LL Lady"

De Hanwag Banks Low Bunion LL Lady is een dames wandelschoen van chroomvrij leer die een leest heeft speciaal voor de Hallux Valgus. Hiermee Heeft de Hallux Valgus en grote teen meer ruimte en geeft dit een hoger comfort met minder problemen. De schoen is gemaakt van Chroomevrij zacht leer met een gerecyclede rubber buitenzool. De Brandzool is stabiel met zeer hoge flex waardoor de Banks Bunion Low licht aanvoeld en makkelijk afwikkeld. Met de Futura tong in ach materiaal heb je een ruime instap en weiunig druk op de wreef voor optimaal comfort. Deze schoen is vooral bedoeld voor de wandelingen op goede paden of dagelijks gebruik. Vooral ideaal als je een hoge weef hebt of juis door bijvoorbeeld de Hallux Valgus extra ruimte voorin nodig hebt.

Merk: HanWag
Categorie: A
Materiaal: Chroomvrij Leer, gerecycled rubber
Gender: Dames
Verdere links naar "Hanwag Banks Low Bunion LL Lady"