Jetboil Flash Cooking System

€ 139,00
  • Jetboil_Flash_Cooking_System_kooksysteem_brander
  • De Jetboil Flash Cooking System heeft een Piezo ontsteker en wordt geleverd met pan, brander en stabilisatie voet voor het gastankje.

    De Jetboil Flash werkt op de universele gasblikjes met schroefdraad, gebruik voor het beste resultaat bijvoorbeeld Primus Powergas of MSR IsoPro, maat Jetboil JetPower kan natuurlijk ook.

De Jetboil Flash is inmiddels een klasieker, maar nog altijd up-to-date. Deze zeer efficiënte...meer
Productinformatie "Jetboil Flash Cooking System"

De Jetboil Flash is inmiddels een klasieker, maar nog altijd up-to-date. Deze zeer efficiënte brander heeft een laag verbruik en kook je water zeer snel. Je kan aan het geheel zien de Jetboil met de Flash een van de grontleggers is van betaalbare kooksystemen. De Flash van Jetboil heeft een geannodisser aluminium beker met windscherm welk je op de brander klemt. De verbeterde regelaar geeft de Flash ook goede brand eigenschappen bij lage temperaturen. Als het niet te vochtig is steek je de brander makkelijk aan met de ingebouwde Piezo. De Beker kan je tijdens koken vasthouden omdat vrijwel alle warmte in de pan wordt opgenemen. Hierdoor kookt je water snel maar ook met het minst mogelijk warmeteverlies in deze Jetboil Flash Cooking System.

Brandstof: Gas
Merk: Jetboil
Type: Kooksysteem
Materiaal: Geanodiseerd Aluminium, Kunststof
Gewicht: 371 gram
Vermogen: 2600 Watt
Kooktijd 0.5L: 1,5 minuten
Branduren: 30min/ 100 gram gas
Pakmaat: 104 x 180 mm
Verdere links naar "Jetboil Flash Cooking System"