MSR Windburner Personal Stove System

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 220,00
  • MSR_Windburner_Personal_Stove_System
  • De MSR Windburner Personal Stove System in de kleur rood wordt geleverd inclusief Hard geänodiseerde pan met thermohoes, Brander, Stabilisatievoet voor gastankje en deksels voor top /bodem.

    Advies is deze MSR Windburner Stove met Iso pro(MSR) of bijvoorbeeld Powergas(primus) te gebruiken voor het optimale brandresultaat en efficiëntie.

    De MSR Windburner Stove Familie is onderling uitwisselbaar. De pannen passen op de overige Windburner Branders, en visa versa.

MSR Windburner Personal Stove System is een compact en lichtgewicht kooksysteem. Brander en...meer
Productinformatie "MSR Windburner Personal Stove System"

MSR Windburner Personal Stove System is een compact en lichtgewicht kooksysteem. Brander en tankje passen in de pan tijdens het transport. De constructie tijdens het brnaden bied windbescherming en een zeer optimaal vermogen van de brander. Hierdoor kookt je water zeer snel en zuinig. Het is niet de bedoeling een maaltijd te koken in deze pot, maar meer om water te koken voor drinken of een gedroogde maaltijd uit een zakje. Met de 1,0 ltr pan heb je vaak genoeg voor 1 tot 2 personen. De uniek brandrkop geïnspireerd door de Reactor stove geeft onder de meeste omstandigheden een hoog vermogen, ook als het iets kouder is. Ideaal voor een trekking, backpacking of fietstocht met warme lunch.

Brandstof: Gas
Merk: MSR
Type: Kooksysteem
Materiaal: Geanodiseerd Aluminium, Kunststof, rvs
Gewicht: 430 gram
Vermogen: 2000 Watt
Kooktijd 0.5L: 2,25 minuten
Branduren: 41 min/ 100 gram gas
Pakmaat: 115 x 180 mm
Verdere links naar "MSR Windburner Personal Stove System"