Over ons

Wie & wat?

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Gouda. Wij zijn een zelfstandige winkel en bestaan meer dan 50 jaar.

Wij zijn gespecialiseerd in reis-, kinder-, wandel-, fiets-, trekking-, camping- en (sport-)klimartikelen.

Sinds 31 oktober 2009 zijn we gehuisvest in een nieuw pand aan de Nieuwehaven 45 a t/m d. Hier hebben we een betere bereikbaarheid en ruimte om ons assortiment uit te breiden.

Al geruime tijd zijn we actief in het verduurzamen van ons assortiment. Dit betekend niet alleen fair Trade maar ook voor het milieu. Lees alles hierover op de duurzaam pagina.

Via deze website geven wij een beeld van onze winkel en een greep uit ons assortiment. U kunt ook artikelen aankopen via onze site. Wij hebben niet alles in onze webshop geplaatst, dus kom gerust eens binnen lopen of neem contact op met ons.

Vriendelijke groet, Stefan, Gerard, Lydia en Vanessa.


Waar?

We zijn gevestigd in de Oude Brandweerkazerne aan de Nieuwehaven 45a, in het centrum van Gouda.

plan Gouda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Gegevens:

Nieuwehaven 45a

2801 CT Gouda

Tel: 0182 517 348

KvK nr: 70478309

BTW nr: NL.1738.60.898.B.01

BNK: NL09ABNA0507140842

BIC: ABNANL2A

Route:

Openbaar vervoer: Via het treinstation loopt u richting het centrum. Eenmaal op de Kleiweg (hoofdwinkelstraat) slaat u rechtsaf bij bakker bart. Loop de kleiwegstraat uit richting de vrouwetoren, u vindt ons net na de vrouwetoren aan de linkerkant.

Via de Fiets: Makkelijk de hele dag bereikbaar en gratis voor de deur parkeren.

Met de Auto:

- Vanaf de snelweg richting centrum/Bolwerk. Bij binnenkomst Bolwerk kunt u lang parkeren in Parkeergarage(ingang rechtsaf, in de garage uitgang Nieuwehaven). Voor kort parkeren kunt u naar links de Nieuwehaven oprijden, u vindt ons aan de rechterkant.

- Vanuit de polder: volg borden richting centrum. Bij de kleiwegbrug Linksaf de brug op, direct weer rechts het Regentesseplantsoen op. vervolgens de eerst linksaf (Herpstraat) en rechtsaf de Nieuwehaven op. U vindt ons hier aan de linkerkant. Voor lang parkeren kunt u terecht op het Bolwerk (achter het Best Western Hotel). Dit bevindt zich aan het einde van de Nieuwehaven.

Enkele foto's uit onze winkel.

winkelfoto

foto1

OG foto5

foto4

OG foto6

foto2

OG foto7