Werkkleding

Al sinds onze oprichting (van voor 1976) verkopen wij ook werkkleding. Hiervoor hebben wij al een zeer langdurig relatie met Havep bedrijfskleding. Deze fabrikant levert niet alleen up-to-dat kwaliteits kleding maar doet ook nog op een verantwoordde manier produceren. Voor de bouw, maar ook in de zorg kan ik een passende aanbieding doen in alle gewenste aantallen. Voor dames en heren uiteraard!

Veiligheidsschoeisel verzorg ik ook met plezier, hierbij kan ik de bekende merken als Lowa en Meindl (S3 versie) aanbieden. Maar ook bijv. Grisport of Jalatte heeft een mooie schoencollectie die ik kan verzorgen.

Aanvullend kan ik voor een scherpe prijs t-shirts, sweaters en andere relatief eenvoudige maar kwaliteits kleding leveren.

Om de bedrijfskleding helemaal af te maken bedrukken wij deze met naam of logo. Hierin is echter heel veel moglijk dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden en aanleverspecificaties.

 

Verenigingen of groepen zijn ook welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen als het om bedrukte kleding of tassen gaat.

 

Wilt u meer weten? neem dan even contact op met Stefan.

info@outdoorgouda.nl

te: 0182 517 348

havep werkkleding