Over ons

Wie & wat?

De winkel is gevestigd in het centrum van Gouda. Een volledig zelfstandige winkel en bestaan meer dan 50 jaar.

Passie en specialistme in kwaliteitsproducten maakt dat we een breed assortiment hebben in diverse productgroepen als bijvoorbeeld reis-, kinder-, wandel-, fiets-, trekking-, camping- en (sport-)klimartikelen.

Bij een hoge kwaliteit bieden we ook verantwoordde producten en letten op Milieu en Arbeid (Fiar-Trade), zo mogelijk vanaf de bron.

Sinds 31 oktober 2009 zijn we gehuisvest in een nieuw pand aan de Nieuwehaven 45 a t/m d. Hier hebben we een betere bereikbaarheid en ruimte om ons assortiment uit te breiden.

Sinds 1 Januari 2018 is de winkel van VOF overgegaan naar eenmanszaak en zijn mijn ouders met pensioen.

Met deze website geven wij een beeld van de winkel en een greep uit ons enorme assortiment. Wij hebben niet alles in onze webshop geplaatst, dus kom gerust eens binnen lopen of neem contact op met ons.

outdoor gouda stefan

Ik ben Stefan, eigenaar en drijfveer van de winkel. Door mijn passie om erop uit te trekken met rugtas heb ik veel geleerd hoe om te gaan met praktische zaken. Vooral in de bergen als de Pyreneeën met 2 weken eten in mijn rugzak voel ik mij thuis. Van alleen wandelen in de bergen met wildkamperen of met mijn gezin op een camping dagtochten maken en zelfs camper ervaring ontbreekt niet. Het is allemaal gaaf om te doen. Met de ervaring vanaf de oorsprong is er veel veranderd in materiaal en mogelijkheden. Hierdoor is het assortiment in de winkel ontstaan, soms met een knipoog naar vroeger. Maar vooral met de verantwoording van nu. Elke dag ben ik er mee bezig, juist omdat ik het ook erg leuk vind kennis en ervaringen te delen. Heel soms ben ik niet in de winkel, dan trek ik er weer even op uit met nieuw testmateriaal, of gewoon genieten van de natuur met of zonder pad. 
 
 

 

 


Waar?

Gevestigd in "De Oude Brandweerkazerne" aan de Nieuwehaven 45a, in het centrum van Gouda.

plattegrond gouda outdoor

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Gegevens:

Outdoor Gouda

Nieuwehaven 45a

2801 CT Gouda

Tel: 0182 517 348

KvK nr: 70478309

BTW nr: NL.1738.60.898.B.01

BNK: NL09ABNA0507140842

BIC: ABNANL2A

Route:

Openbaar vervoer: Via het treinstation loopt u richting het centrum. Eenmaal op de Kleiweg (hoofdwinkelstraat) slaat u rechtsaf bij bakker bart. Loop de kleiwegstraat uit richting de vrouwetoren, u vindt ons net na de vrouwetoren aan de linkerkant.

Via de Fiets: Makkelijk de hele dag bereikbaar en gratis voor de deur parkeren.

Met de Auto:

- Vanaf de snelweg richting centrum/Bolwerk. Bij binnenkomst Bolwerk kunt u lang parkeren in Parkeergarage(ingang rechtsaf, in de garage uitgang Nieuwehaven). Voor kort parkeren kunt u naar links de Nieuwehaven oprijden, u vindt ons aan de rechterkant.

- Vanuit de polder: volg borden richting centrum. Bij de kleiwegbrug Linksaf de brug op, direct weer rechts het Regentesseplantsoen op. vervolgens de eerst linksaf (Herpstraat) en rechtsaf de Nieuwehaven op. U vindt ons hier aan de linkerkant. Voor lang parkeren kunt u terecht op het Bolwerk (achter het Best Western Hotel). Dit bevindt zich aan het einde van de Nieuwehaven.

Enkele foto's uit onze winkel.

wandelschoenen

broeken

rugzakken

kleding outdoor gouda

winkelfoto

foto1

OG foto5