Welkom Bij Outdoor Gouda

Aandacht

Kleine aandacht voor onze collectie. In de webshop kan het momenteel voorkomen dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. Vooraf kunt u natuurlijk contact zoeken en het vragen, maar ook na uw bestelling krijgt u alle informatie die betrekking heeft op uw bestelling en de levering. Bestellen kan wel handig zijn, bij binnekomst van nieuwe voorraad leveren we eerst de reeds bestelde  items. Natuurlijk is het grootste gedeelte van onze producten gewoon uit voorraad leverbaar.

outdoor-gouda-vw-bus-bezorging

 

outdoor-gouda-refill-station-grangers-navulling

Navullen maar!

Vanaf nu kan je het beste onderhoud navullen bij ons. Ons Navustation geeft je een wasmiddel en impregneermiddel voor alle technische kleding zoals waterdichte jassen. De Navulling is niet alleen beter voor ons milieu door dat we minder plastic verbruiken, maar ook nog gunstig voor uw portemonee!

Grangers is een milieuvriendelijk onderhouds merk met diverse middelen om je kleding, schoenen en materiaal een langere levensduur te geven.

Blue Loop Originals

Maak een volgende stap in een ecologische en milieuvriendelijke kringloop. Met gerecycled polyester kan je wel een jas maken! Blue loop heeft wel een zeer compleet product, wind waterdicht en ademend is deze Virga outdoorjas. Goede capuchon en een waterkolom die de hoosbuien van vandaag buiten houd. Daarnaast is het een zeer aangenaam materiaal wat zacht aan voelt en stretcht.

og-blue-loop-originals-800x

Nordic Walking

Wist je dat bij Nordic Walking bijna al je spieren aan het werk gaan. Je hele lichaam blijft hiermee in conditie. Daarnaast zie je nog een heel mooie omgeving en ben je lekker buiten. We hebben van Leki meerdere modellen stokken in de winkel.

LEKI_Summer2014_Image-32

Cop26-glascow-millieu-conventie-wereldtop

Wat vind jij?

Wij van Outdoor Gouda vinden dat het niet snel genoeg kan gaan! Onze aarde moet je niet langer rekken. Er is tijd voor actie, als de (wereld)politiek dan achterblijft kunnen jij en ik wel zeker wat doen! Strevend naar duurzaam geproduceerde producten om te kopen en zoeken naar alternatieve producten voor de meest milieu-onvriendelijke. Wij kunnen samen het verschil maken.

Doe je mee!

VivianneSanderse-lila2-uixi-plastuitp87fNc9ZjwRj6

Dames Plassen Ook

Wild plassen of een vies toilet onderweg, dames plassen met deze Uixi plastuit even makkelijk als de heren!